Så fungerar MATVeckan

Här kan man spara sina recept och skapa inköpslistor och veckans meny av dem. När man lägger in sina recept kan man välja att dela dem med andra eller bara ha dem för sig själv. Endast de recept som är delade är synliga på hemsidan och kan användas av andra. Ni kan sen även spara andras delade recept till er receptsamling.


Inköpslista

Det finns två typer av inköpslistor man kan göra den ena är en snabblista som skapar en inköpslista av de ingredienser som finns i de recept du väljer. Det andra är att man väljer start och slut datum på max en vecka och man kan då välja vilka recept som ska användas på vilka dagar. Från dessa recept skapas sedan en inköpslista och en meny.
Om man även fyller i antal person så räknar programmet om receptets ingredienser.

Sen kan man gå in till sin lista och ta bort det man redan har hemma och lägga till saker som man kan behöva. Listan och meny finns sedan tillgänglig på mobilen via mobil.matveckan.se eller för utskrift(men tänk på miljön).


Bli medlemmar

Vi är idag 6 medlemmar. Dela med dig av din upptäckt till dina vänner och vi kan bli ännu fler. Ju större vi blir desto fler recept får vi alla att dela på. Bli medlem här.